De Alliantie

Opzichter - Hilversum

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 22-10-2018 Functiecategorie Volkshuisvesting
Standplaats Hilversum Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris tussen de € 2.992 en € 3.685 br...
Opzichter regio Gooi en Vechtstreek (36 uur)

Contract type: Vast contract, onbepaalde tijd
Sluitingsdata: 09-11-2018

Zin in een zelfstandige en technische baan? Kun je goed plannen en met mensen omgaan? Wil je verantwoordelijkheid hebben voor een eigen gebied waar je ervoor zorgt dat de mutaties en reparaties goed verlopen?


Als opzichter regie voeren over mutaties en reparaties
De Alliantie werkt met langdurige contracten gebaseerd op ketensamenwerking. Je voert de regie over de mutaties en reparaties in jouw gebied. Je bent regisseur in plaats van traditioneel opdrachtgever. Je werkt nauw samen met je collega’s vanuit de regio, de aannemer en onze eigen technische dienst. Je bewaakt de kwaliteit van het werk, het budget, de klanttevredenheid en de doorlooptijden van de werkzaamheden.

Als opzichter
 • voer je vooropnames, eindopnames en inspecties uit in complexe mutatiewoningen en bij complexe reparatieverzoeken en verstrek je opdrachten.
 • voer je bij complexe en/ of langdurige klachten en bij huurcommissiezaken inspecties uit en breng je samen met de klachtencoördinator, gebiedscoördinator en de aannemer de klachten tot een goed einde.
 • begeleidt je alle asbesttrajecten binnen mutatie- en reparatieonderhoud
 • ben jij, in het kader van het niet planmatig onderhoud, de technisch expert richting het regiobedrijf.
 • werk je samen in gebiedsteams en coördineer je het technische deel als onderdeel van complexe en meervoudige klantvragen.
 • Signaleer je trendmatige bouwkundige problemen en achterstallig onderhoud en rapporteer je hierover aan de adviseur meerjaren onderhoudsbegroting. Voor de controle op kwaliteit van het werk wordt je ondersteund door onze kwaliteitscoördinatoren.

Ongeveer 5 keer per jaar heb je bereikbaarheidsdienst. Je bent buiten kantooruren bereikbaar voor onze telefoondienst en aannemers. Zij handelen telefoontjes en spoedreparaties buiten kantooruren, maar indien zij er niet uit komen zoeken ze contact met de dienst doende opzichter.

Wat neem je mee als succesvolle Opzichter?
Je bent flexibel, klantgericht en kan goed samenwerken. Je kunt bovendien goed plannen, je bent communicatief vaardig en je bent gericht op kwaliteit (binnen kaders). Je weet wanneer je kan loslaten en wanneer je er bovenop moet zitten om zaken gedaan te krijgen en in goede banen te leiden. Binnen het team opzichters ben je achtervang van (een) andere opzichter(s). Op deze manier zorg je als team samen voor continuïteit en het opvangen van pieken in hoeveelheid werk.

De opzichter die we zoeken
 • Beschikt over een afgeronde technische opleiding en heeft MBO werk- en denkniveau
 • Heeft bij voorkeur ervaring met ketensamenwerking

Wat krijg je ervoor terug?
Wij bieden een functie in een team, waar collegialiteit en samenwerken belangrijke items zijn. Je kunt je werk zelf indelen waarbij “high trust low tolerance” de afspraak is.

Daarnaast bieden wij jou:
 • een goed salaris, waarbij de functie is ingedeeld in CATS-schaal H conform de CAO Woondiensten (tussen de € 2.992 en € 3.685 bruto per maand op basis van 36 uur);
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; b.v. een laptop en telefoon van de zaak en een vergoeding voor de bereikbaarheidsdiensten;
 • een modern kantoorpand op steenworp afstand van station Hilversum C.S.;
 • veel ruimte voor initiatief, opleiding en persoonlijke ontwikkeling;
 • een informele sfeer in een dynamische organisatie;
 • mogelijkheden tot flexibel werken, waardoor een goede balans tussen werk en privé mogelijk is.

Ben jij de Opzichter die het verschil maakt?
Laat van je horen en overtuig ons!

Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Wil je meer weten over deze functie dan kun je contact opnemen met één van de teamleiders van de opzichters, Ester Verweij (0653356194) of Peter Raven (0653404156).

Pre employment screening is onderdeel van de selectie. Een assessment kan onderdeel van de selectie zijn. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Volkshuisvesting
Branch(es) Woningcorporaties / Projectontwikkelaars / Vastgoed
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Ester Verweij
Telefoon 0653356194

Vestigingsplaats

Solliciteer