De Alliantie

Concerncontroller - Hilversum

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 01-10-2018 Functiecategorie Financieel economisch / Bedrijf...
Standplaats Hilversum Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 36 Salaris € 5.029 - € 7.397 obv 36 uur...
Concerncontroller (32-36 uur)
Contract type: Contract
Sluitingsdata: 21-10-2018

Heb je een visie op control en audit, ben je strategisch sterk en wil je impact hebben op onze bedrijfsvoering en doelstellingen op het gebied van wonen, bouwen en duurzaamheid? Werk aan tevreden huurders en wees sparringpartner voor directie en management.

De afdeling: een belangrijke spil in de organisatie
In het controlteam komen veel lijnen samen, waardoor je daadwerkelijk impact kunt hebben op onze dienstverlening. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een breed scala aan onderwerpen: van business- en projectcontrol tot risicomanagement, internal audit en financieel beleid & advisering. Ook is het team betrokken bij vastgoedwaardering, investeringsbeslissingen, ICT, fiscaliteiten, treasury en de P&C-cyclus.

Efficiency en effectiviteit bewerkstelligen als Concerncontroller
In deze functie vervul je een strategische rol op het gebied van bedrijfsvoering en financiën. Je hebt een eigen visie op het gebruik van data en (informatie)technologie, en vertaalt dit in praktische toepassingen om onze prestaties, efficiency en effectiviteit te optimaliseren. Tevens ben je een kritische sparringpartner voor de directie, de Raad van Commissarissen en het senior management: op doortastende wijze geef je zowel gevraagd als ongevraagd advies over data, rapportages en verantwoordingsstukken, en denk je mee over de visie en doelstellingen van de Alliantie.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het professionaliseren van het controlteam, dat naast jou uit acht mensen bestaat. Vanuit een gedegen plan coach en begeleid je teamleden op audit- en controlwerkzaamheden en bepaal je wat er nodig is om onze ambities te realiseren.

Vanuit jouw expertise voeg je waarde toe door het:
 • deskundig inzetten van digitalisering, innovatieve technologie en data om de informatievoorziening en onze prestaties te verbeteren;
 • efficiënter inzetten van onze financiële middelen met behulp van onderzoek, om zo onze maatschappelijke prestaties te vergroten op het gebied van bouwen, wonen en duurzaamheid;
 • ondersteunen van het lijnmanagement en de directie van de bedrijfsonderdelen met pragmatische verbetervoorstellen over een breed scala aan onderwerpen;
 • intensiveren van onze samenwerkingen door actief en zichtbaar te zijn in het netwerk van grote woningcorporaties en andere relevante netwerken.

De professional die deze rol eigen maakt
Je hebt een stevige persoonlijkheid: je bent organisatiesensitief, energiek en doortastend, wat zich uit in het streven om continu bedrijfsprocessen efficiënter en winstgevender te maken. Jouw inspirerende kijk op bedrijfsvoering en kritische en flexibele blik maken dat je succesvol een visie en strategische koers uitzet. Je weet data te vertalen in praktisch advies en zoekt actief de samenwerking op met relevante partijen. Daarnaast ben je overtuigend, communicatief sterk en voortvarend in het coachen en motiveren van anderen.

De Concerncontroller die we zoeken:
 • beschikt over een relevant wo-diploma, bijvoorbeeld bedrijfskunde of bedrijfseconomie;
 • heeft werkervaring op het gebied van businesscontrol;
 • bezit brede kennis van digitalisering, technologie en het gebruik van data;
 • heeft leidinggevende kwaliteiten voor het professionaliseren van een team.
   
Een uitdaging met een mooie beloning
We geven je veel vrijheid en ruimte om je eigen functie in te richten zoals jij dat wilt, en reiken je de juiste tools aan om dit te realiseren. Je ontvangt van ons een laptop en telefoon, hebt de mogelijkheid om scholing en opleidingen te volgen, en maakt gebruik van flexplekken en flexibel werken voor een goede werk-privébalans.

Dit vullen we aan met:
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 5.029,- en € 7.397,- o.b.v. 36 uur (CATS-schaal N conform de cao Woondiensten)
 • Interne doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • De mogelijkheid om je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, bijvoorbeeld met extra vrije dagen, een fietsenplan of bedrijfsfitness
 • Een modern kantoorpand op een steenworp afstand van station Hilversum
   
Sluit jij met ons een alliantie?
Wij laten ons graag overtuigen: upload je cv en bijbehorende motivatie via de ''Solliciteer'' button.

Pre employment screening is onderdeel van de selectie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Wil je graag meer weten over deze functie? Neem contact op met Maud Hoezen (Directeur Financiën en Bedrijfsvoering) via +31 (0)6 48430457.

De Alliantie
Stichting de Alliantie is een woningcorporatie met bijna 60.000 woningen in de noordvleugel van de Randstad. Ieder mens wil prettig wonen en leven. Wij helpen daarbij, met betaalbare en goede huizen in prettige buurten. We onderhouden onze woningen zorgvuldig om zo de levensduur te verlengen. Samen met zo’n 650 medewerkers, verdeeld over 4 vestigingen, zorgen we voor een goede kwaliteit van wonen en leven.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Financieel economisch / Bedrijfskundig / Financieel Management
Branch(es) Woningcorporaties / Projectontwikkelaars / Vastgoed
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Maud Hoezen
Telefoon +31 (0)6 48430457

Vestigingsplaats

Solliciteer